AKTUELNO

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da će svi medicinski radnici koji se bore protiv korona virusa, naredne dve godine moći besplatno da gledaju utakmice tog kluba.

- U ovom trenutku, u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti - rekao je vršilac dužnosti predsednika Vojvodine Dragoljub Samardžić.

- Svima njima, ponudićemo specijalne knjižice, sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine. Ako neko od njih jednog dana postane i naš navijač ili simpatizer, to će nam biti velika čast i zadovoljstvo - dodao je on.

Samardžić je naveo da su neki od zaposlenih u klubu imali problema sa virusom korona, ali da su zahvaljujući zdravstvenim radnicima uspeli da se oporave i vrate na posao.

- Prvom koji dobije tu knjižicu, uručiće mu je naš fudbaler Dejan Zukić, čiji otac je pobedio koronu - rekao je Samardžić.

#Utakmice

#Vojvodina

#besplatno

#medicinski radnici