AKTUELNO

U jednom momentu prijateljska utakmica je prerasla u incident, verbalni sukob čelnika dva superligaša - a sve se odvilo sredinom drugog poluvremena.

Trener Partizana Savo Milošević nije bio zadovoljan suđenjem na meču njegovog tima i Zlatibora u Užicu pa je u jednom trenutku uleteo na teren da se raspravi sa arbirtom Markom Stojkovićem.

Nezadovoljstvo Miloševića kulminiralo je tokom drugog poluvremena provere sa Zlatiborom (2:1). Bilo je primetno i u prvom delu, da bi vrhunac dostiglo sredinom nastavka, posle jedne situacije u kaznenom prostoru crno-beliuh. Strateg Parnog valjka glavnom sudiji Marku Stojkoviću obratio se rečima:

- Sviraj kako treba! Nemoj da me zaj....

Foto: Printscreen YouTube/ FK Partizan Beograd

U tom trenutku, Stojković je prekinuo igru i potrčao ka aut-liniji, Milošević je napustio restriktivni prostor i ušao na teren, morao je da ga smiruje saradnik u stručnom štabu, Strahinja Pandurović. Vraćajući se na klupu, trener Partizana još jednom je povisio ton:

- P... vam m... svima - poručio je trener Partizana nakon incidenta koji možete pogledati na 1.27:30:

FK Partizan je na svojoj televiziji emitovao prenos meča, a kako nije bilo publike, u istom se moglo čuti šta se dešava van igrališta. Povod je bilo ponašanje prvog čoveka FK Zlatibor Veljka Radulovića koji je tokom gotovo čitave utakmice vređao arbitre, mada se radilo o pripremnom duelu. Deo rasprave čuo se na Jutjub prenosu.

Međutim, u jednom trenutku došlo je do prekida tona te se nije čuo nastavak rasprave, a putem društvenih mreža se oglasio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i poslao poruku predsedniku Zlatibora.

- Ovo je Veljko Radulović, predsednik FK Zlatibor i član Komisije za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije koji je svojim glasom namaknuo većinu za priznavanje titule* Crvene zvezde iz 1946. a za to dobio pet zvezdinih igrača. Urla na sudije iz lože na običnoj prijateljskoj utakmici. Ne budi Veljko, napisao je Vuletić.

#FC Partizan

#Savo Milošević

#Utakmica