AKTUELNO

Andrija Rajović, sin Bobana Rajovića, juče je, u sredu 15. jula debitovao na utakmici protiv Loznice, u novom klubu u kom nastavlja karijeru, Zvijezdi iz Bijeljine.

Već u prvom poluvremenu postigao je gol koji je ekipu doveo do vođstva nad Loznicom, što je pozdravljeno jakim aplauzom. Krajnji rezultat bio je 2:2. Kako kažu oni koji su prisustvovali utakmici, kod Rajovića se videla neverovatna energija, talenat i želja za pobedom, što pokazuje i na treninzima.

Andrija se za Zvijezdu 09 odlučio zbog dobre energije koju je osetio u klubu, nakon odlaska iz danskog kluba Hvidovre.

Foto: privatna arhiva

Kako kaže u izjavi nakon uspešne debitantske utakmice, srce mu je puno što može da doprinese Zvijezdi.

Odlično se osećam, drago mi je što sam tu, što sam deo ovog tima i što imam tu mogućnost da doprinesem dobrim rezultatima. Verujem da će ih biti mnogo, uz rad i posvećenost. Trudim se maksimalno, stepenice ne preskačem, a duboko verujem da moje vreme tek dolazi - kaže Andrija.

Pre Hvidovrea i Zvijezde, Andrija Rajović branio je boje crveno-belih. Podsetimo, veliku paznju javnosti u aprilu je privukao snimak mladog Andrije i Radomira Antića, koji je Rajoviću u kafani objašnjavao suštinu fudbala. Kako je Andrija tada rekao, nikada u životu neće zaboraviti njegove savete.

Podsetimo i kako je Andrija igrao dok je bio u Crvenoj zvezdi:

Autor: D.T.

#Andrija Rajović