AKTUELNO

Fudbalski klub Crvena zvezda pružio je danas punu podršku legendi Iliji Petkoviću, koji je hospitalizovan zbog korona virusa.

"Zaista nas je potresla informacija da je naš prijatelj završio u bolnici, kao i da su rezultati njegovog testa pozitivni. Svi znamo da je Ilija Petković veliko ime srpskog i jugoslovenskog fudbala, čovek koji je pisao istoriju 'najvažnije sporedne stvari na svetu' na ovim prostorima", navodi se u saopštenju veterana Zvezde.

Dodaje se da u Zvezdi znaju kakav je Petković borac i kakve je sve životne bitke pobedjivao na putu do toga da bude ono što jeste.

"Upravo zato, verujemo da će naš prijatelj uspeti i ovu bitku da reši u svoju korist, te da će njegovo stanje da se poboljša i da će vrlo brzo izaći iz bolnice i vratiti se tamo gde pripada - u fudbal. Na nama je, da mu i ovim putem, pružimo podršku u oporavku i u nadi da ćemo svi zajedno u septembru proslaviti njegov 75. rodjendan. Ilija, prijatelju, ceo život pobeđuješ - pobedi i sad, izdrži, bori se i ne kloni duhom. Mi smo uz tebe", stoji u saopštenju veterana Crvene zvezde.

Crvena zvezda je pored Petkoviću podršku pružila i generalnom sekretaru Fudbalskog saveza Srbije Jovanu Šurbatoviću, koji takodje ima korona virus.

#Ilija Petković

#koronavirus