AKTUELNO

U Juventusu je kuvalo... Sukob Kristijana Ronalda i Maurisija Sarija je pretio da postane više nego ozbiljan, ali... Sve je sredio niko drugi do Điđi Bufon.

Naime, Portugalac je u lošim odnosima sa Sarijem, protiv Milana je igrao centralnog napadača, gotovo da nije pipnuo loptu, pa je u finalu odbio da ponovo bude na toj poziciji.

Sari je nakon meča izjavio da je on želeo da Ronaldo ponovo vodi napad, ali da su se Dibala, Košta i Kristijano dogovorili drugačije.

I posle meča sa Bolonjom Ronaldo se žalio kako nema dovoljno lopti. Sari mu je odbrusio i napomenuo kako vremena za žalbe nema. Novi, još jači sukob je počeo da tinja. Na scenu je stupio Điđi Bufon.

Slavni golman je razgovarao sa Ronaldom, on je autoritet za Kristijana. Navodno mu je rekao da svlačionica i dalje misli da je Ronaldo poseban, da je najbolji igrač na svetu, ali i da nikakvi istupi nisu dozvoljeni. Od njega je tražio da spusti loptu, da radi još više i uverio ga da se Juventusov mentalitet poklapa sa Ronaldovim, da je pobednički.

Na taj način uspeli su da zajedno prevaziđu krizu i tako ostave sve iza sebe. Veliki je Bufon, nema šta.

#FC Juventus

#Kristijan Ronaldo