AKTUELNO

Partizan se oglasio nakon vesti koja je uzdrmala Srbiju! Navodno je došlo do fizičkog obračuna navijača i trenera Partizana Sava Miloševića, odnosno, šef stručnog štaba dobio je nekoliko šamara.

Potpredsednik Vladimir Vuletić kazao je za Telegraf da je postojala jasna namera da se vest plasira pred kraj takmičenja u Superligi i Kupu Srbije, u kome Partizan brani trofej.

Iz tog razloga je ceo događaj uporedio sa slučajem iz 2016. godine kada se klub iz Humske borio za oba trofeja, a potom se pojavila vest da je izbačen iz evropskih takmičenja.

- Tabloidni modus operandi je prvo Sava Milosevića odselio u Birmingem, a Vuka Rašovića doselio iz Dubaija, a kada to zamesateljstvo pred buduće utakmice Kupa nije prošlo, onda je Sava pretukao neko u prepunom stadionskom restoranu, u sred višednevne aprilske koronske zabrane kretanja, koji inače i ne radi od 2014. godine – rekao je Vladimir Vuletić i dodao:

- To je isti metod koji je, primera radi, 2016. godine izmaštao postojanje Larsa Kristofera Olafsona, nepostojeceg portparola UEFA koji je tada “izbacio Partizan iz UEFA takmičenja”. Onoliko koliko postoji Lars, toliko postoji i pun restoran u doba korone i kafanski obračuni trenera i navijača.

#Partizan

#Savo Milošević

'