AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da veruje će crveno-beli na meču 27. kola Superlige protiv Rada na Banjici doći do pobede i šampionske titule.

 Meč između Rada i Zvezde igra se u petak od 19.30.

 "Idemo na pobedu protiv Rada, tu nema nikakve dileme. Daćemo sve od sebe da već u petak i matematički obezbedimo titulu. Svesni smo da ako odigramo najbolje što možemo, niko u prvenstvu ne može da nam papira. Sve to smo dokazali time što smo tokom čitave sezone igrali dobro u ligi i pobeđivali. U svakom slučaju, šta god da bude u petak, mi ćemo gledati da pobedimo sve utakmice do kraja sezone", rekao je Milunović za klupski sajt.

Foto: Beta/Branislav Božić

Posle više od dva i po meseca izabranici Dejana Stankovića odigraće takmičarsku utakmicu, a Zvezdin defanzivac smatra da su igrači spremni za nastavak sezone.

 "Spremni smo, ali uvek može bolje. Radili smo dobro prethodne tri nedelje, uz to smo svi kod kuće održavali formu. Vidi se maksimalna ozbiljnost na treningu i na prijateljskim utakmicama koje smo rutinski rešavali u našu korist. Ipak, moram da napomenem da Crvena zvezda ima svetlu budućnost, što se videlo u te dve provere" zaključio je Milunović.

#Crvena Zvezda

#Nemanja Milunović

#rad

'