AKTUELNO

Vraća se polako fudbal na terene širom planete, a kada na scenu ponovo stupe i srpski klubovi, vratiće se i naše specijalno izdanje "Tip" - sledećeg petka.

"Tip" je prinudni odmor iskoristio i za pojačanja - za dve najjače lige Nemačke, savete će davati Mihael Aničić, bivši fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, koji je 1994. godine debitovao za tadašnju mladu reprezentaciju SCG.

HERTA - UNION BERLIN 1

U gradskom okršaju Berlina, Herti dajem prednost. Mislim da je mnogo bolja od rezultata koje je dosad imala.

BORUSIJA (M) - LEVERKUZEN 3+, H

Teško mi je da izdvojim pobednika. Obe ekipe su vrhunske, pripadaju grupi timova koje su već na mestu sa koga se "vidi" Liga šampiona. I jedni i drugi gaje napadački stil igre.

FRAJBURG - VERDER 1

Domaćin igra bez trzavica. Isplatila im se defanzivna igra na gostovanju Lajpcigu (1:1). Prosečan tim dobio je šansu da razmišlja i o nastupima na međunarodnoj sceni.

PADERBORN - HOFENHAJM 2

Domaćin je poslednji, i nakon remija sa Diseldorfom, mnogi kao slamku spasa vide duel sa Hofenhajmom. Međutim, gosti su dugo bez pobede, pa im gostovanje fenjerašu dođe kao naručeno.

VOLFSBURG - DORTMUND 2

Dortmund će u narednom kolu ugostiti vodeći Bajern. Gosti su u naletu forme, pa će pred meč sezone svakako gledati da upišu trijumf u meču protiv Volfsburga.

BAJERN - AJNTRAHT 1&3+

Fudbaleri Bajerna imali su želju da smene trenera. To su i uspeli posle "petarde" u Frankfurtu. Međutim, osim smene Kovača, taj poraz za mašineriju iz Minhena nije ostavio neke posledice, a sada bi mogao da bude motiv za osvetu

.ŠALKE - AUGSBURG GG

Par nezahvalan za prognozu.

MAJNC - LAJPCIG 2

Majnc je mali grad, pa je i realno što se muči i strepi za opstanak. Sa druge strane, Lajpcig ima sve što domaćina tišti, ali je u prošlom kolu zakazao na svom terenu i sada mora da se "vadi".

KELN - DISELDORF H

U ovom duelu najbliži sam nerešenom rezultatu. 

NEMAČKA 2

Hofenhajm - Vehen 1Nirnberg - Aue 1Darmštat - St. Pauli 1HOsnabrik - Hanover H2Sandhauzen - Regensburg HHamburg - Bilefeld GG, HKarslrue - Bohum 1HOLŠTAJN KIL - ŠTUTGART 2

#Nemačka liga

'