AKTUELNO

"Postoji ljubav za ceo život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je voleo prvog dana, možda i više."

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović više od dve decenije živi u skladnom braku sa nekadašnjom voditeljkom italijanskog porekla, Arijanom Rapaćoni.

"Postoji ljubav za ceo život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je voleo prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, neko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vreme prolazi, strast može da se smanji, ali je ljubav sve veća i veća. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osećaš, intenzivnija je i dublje u tebi", rekao je Mihajlović pre 10-tak godina o odnosu sa suprugom Arijanom.

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Njih dvoje važe za skladan par, a Arijana važi za prelepu i pre svega seksi damu u petoj deceniji života i pored toga što je rodila petoro dece. 

Arijana kaže da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru i posvetila se porodici.

View this post on Instagram

❤️ RICORDI ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je lepa Italijanka za tamošnje medije, a zatim se osvrnula na borbu sa leukemijom.

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

"Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu", rekla je Arijana.

#Siniša Mihajlović

<
'