AKTUELNO

Najpoznatiji sportski list posvetio ogroman prostor srpskom fudbaleru zbog toga što nije poštovao propisani karantin u Beogradu.

Na naslovnicu Marke se ne dolazi tako lako... Potrebno je uraditi mnogo na terenu ili nešto veliko van istog. Luka Jović je uradio ovo drugo, ali nažalost u potpuno negativnom kontekstu.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

"Izvinjavam se ako sam nekog ugrozio" - glasi glavni naslov Marke uz fotografije Jovića i Sofije. Dalje u tekstu se prenose svi detalji iz Beograda, a tiču se Jovićevog postupka i krivične prijave koju je dobio napadač Reala zbog nepromišljenog postupka.

Španci navode da je Luka dobio dozvolu klupskih lekara da napusti Madrid i dođe u Srbiju, ali da je on tamo prekršio propisani karantin i otišao s devojkom u grad.

Reagovanje Španaca

Kevin Flores: Šta ti uopšte tražiš u Realu? Serhio Alanis: Ne moraš ni da se vraćaš u Madrid! Igor Martins: Izvinjenje neće i ne može ukloniti virus. Anhel Pinja: Konačno dobio naslovnicu Marke, kada zbog fudbala nije mogao. Frank Kembert: Kako neodgovorno i sebično. Marija Anhel: Kaznite ga zbog neodgovornosti, Manuel Markez: Ovo je njegov najopasniji potez otkad je došao u Real.

Ljudi na Pirinejima u neverici su bili zbog informacija iz naše zemlje. Nekoliko časova od objavljivanja naslovnice osvanule su stotine komentara na Marki u kojima Španci negoduju zbog ovakvog poteza igrača kraljevskog kluba.

Španske radio-stanice Kadena ser i Kadena kope na svojim sajtovima prenele su informaciju da će Real pokrenuti istragu zbog ovog poteza svog igrača. Kako im je saopšteno iz Reala, i u klubu su iznenađeni zbog ove situacije koje se desila.

Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Bahato! Još nije platio parking

Luka Jović popio je i kaznu za neplaćeni parking ispred Sofijine zgrade u centru Beograda. A kako mediji saznaju, kazna još nije izmirena. Jedno je sigurno, Luka je na brisaču dobio i poruku očito besnog sugrađanina: „Nemoj više ovako bahato, brale“.

#Beograd

#Luka Jović

#samoizolacija

'