AKTUELNO

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da fudbaleri te ekipe poštuju sve preporuke nadležnih oko vanrednog stanja, kao i plan rada koji im je pripremio stručni štab.

"Mi smo i pre uvodjenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dodje. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava, a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja", rekao je Stanković za sajt kluba.

On je pohvalio fudbalere jer su ozbiljno shvatili sve smernice.

"Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što smo im rekli, ali i posebno jer poštuju preporuke Vlade Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kad sve ovo prodje što manje izgubimo na spremnosti igrača", naveo je trener crveno-belih.

On je apelovao na gradjane Srbije da se pridržavaju svih propisa i budu solidarni.

"Jako je važno da se svi pridržavamo uredbi i propisa Vlade Srbije i u ovim vanrednim okolnostima budemo samodisciplinovani, inteligentni, čuvamo naše porodice, komšije, naš narod i iskažemo empatiju prema svima kako bismo što pre i bezbolnije prošli ovu pandemiju. Život nema cenu, moramo biti jedinstveni, solidarni da bismo iz svega što je snašlo svet danas izašli kao pobednici", rekao je Stanković.

#Crvena Zvezda

#Dejan Stanković

'