AKTUELNO

Argentinski fudbaler Lionel Mesi nalazi se u samoizolaciji u vili nadomak Barselone, jer je Španija pogođena pandemijom koronavirusa, koja poslednjih sedmica vlada planetom.

Kapiten Barselone je u svrhu zaštite životne sredine, dobio dozvolu za zabranu letova iznad kuće u kojoj živi već deceniju, od kada je doneo odluku da se čitava porodica trajno preseli u Barselonu, tačnije u Belamaru, prestižnom i skupom predgrađu Kastejdefelsa u Barseloni.

Kuća za koju se procenjuje da vredi nekoliko miliona evra se nalazi na oko 15 kilometara od Kamp Noua i dobro je povezana sa Siutat Esprotivom, na kome igrači imaju treninge. Mesi je kuću platio 1,8 miliona evra, ali je u nju uložio šest miliona kroz renoviranje i prilagođavanja. Krase je panoramski prozori i veliki broj otvorenih terasa.

Unutrašnjost je ukrašena drvenim podovima. Opšta boja je bež i braon sa svetlim podovima i tamnom ili braon garniturom. Kuća ima i teretanu, izvan se nalazi bašta gde Mesi provodi vreme sa suprugom Antonelom, troje dece i dva psa. Kuća ima veliku terasu i deo za ručavanje.

View this post on Instagram

Feliz día mi vida !! Te amo 😍

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

View this post on Instagram

@antonelaroccuzzo

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

#Lionel Mesi

#izolacija

#koronavirus

'