AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene Zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da su igrači na pripremama bili fenomenlni, ali da još nije iskristalisao startnih 11.

"Malo sam ih "nagazio", teško smo i naprodno radili, Bili su fenomenalni, zahvalio bi im na pristupu i odnosu, pokazali su profesionalizam. Pohvalio bih celokupan stručni štab, radili smo mnogo jako. Levak se sužava, ali svi moraju da budu spremni i odgovaraju na pozive, ne mogu da spuste kofere i da se opuste. Moraju da izgaraju jer uvek na klupi ima neko ko jedva čeka da zaigra", rekao je Stanković novinarima u Beleku.

Prema njegovim rečima, najvažnije je da igrači budu grupa - tim.

"Mora da se zna da u timu svi gube i svi dobijaju. Zajednički moramo da rešavamo probleme jer je Zvezda iznad svih, a posle toga dolaze igrač, stručni štab i uprava".

Stanković ističe da želi ekipu koja će igrati na visokom nivou, bez obzira na bodovnu prednost.

"Dolazim na svojih 0 bodova razlike, biće mi suđeno to što ću napraviti od dolaska. Ja nemam 11 bodova prednosti, Zvezda ima".

Na pitanje da li ima još neku želju da pojača tim, Stanković kaže:

"Samo želim da svi budu zdravi, ali ako stigne poklon pred prvenstvo oberučke ću ga prihvatiti"

Stanković je prokomentarisao i borbu za Zvezdinu "desetku".

"Težak je broj 10, dvocifren, pa vuče na dole'', kaže Stankovć, koji je i sam nosio crveno-beli dres sa brojem 10 i navodi da Veljko Nikolić treba da nastavi da igra dobro, pa neka uzme broj koji hoće", poručio je Stanković.

#Dejan Stanković

#FK Crvena Zvezda

'