AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da crno-beli žele da "popune" još nekoliko pozicija, pre svega u defanzivnim linijama, ali je i istakao da će dovesti samo one igrače koji timu zaista trebaju.

"Imamo još par pozicija koje bismo hteli da popunimo, pretežno u defanzivnim linijama tima, probaćemo da dovedemo te igrače. Rekao sam već da nećemo dovoditi da bismo samo dovodili, već ono što nam zaista treba", rekao je Milošević novinarima pred put Partizana za Katar.

"Još traje prelazni rok. Videćemo", dodao je on.

Partizan je krenuo za Katar gde će odraditi završni deo priprema za nastavak sezone.

Crno-beli će učestvovati na Premijer kupu zajedno sa Spartakom i Lokomotivom iz Moskve i ekipom Rostova.

Turnir je na programu od 1. do 9. februara.

Na put je krenulo je 25 fudbalera, medju kojima je i povratnik sa pozajmice Luka Cucin.

"Obzirom da imamo mali problem sa Lutovcem i da fizički nemamo igrača na desnom beku, odlučili smo se da vratimo Cucina. To je igrač kojeg poznajemo i uvek je dobro da, ako već morate takve stvari da radite, poznajete igrača. On je dete Partizana i trebalo bi brzo da se navikne i adaptira na igru Partizana", rekao je Milošević.

Trener crno-belih osvrnuo se i na novo lice u timu, Bojana Matića.

"Bojan je fenomenalan, došao je maksimalno spreman, sa velikom željom, voljom i entuzijazmom. Ostaje da sve to što pretpostavljamo da može pokaže u prolećnom delu prvenstva", rekao je Milošević.

Govoreći o utakmicama koje očekuju njegov, Milošević je naveo da na njih gleda isključivo kao pripremne.

"Mečeve gledam samo kao proveru. Ovo je pripremni period. Rekao sam već da mi se ne dopada da igramo takmičarske utakmice u pripremnom periodu. Čak i da ostvarite dobre rezultate, oni su varljivi i vrlo lako mogu da vam daju lažnu sliku. Naravno da ćemo se truditi da popravljamo igru, da samo svoj maksimum, da vidimo gde smo, to da, ali rezultat nije prevashodni cilj", zaključio je Milošević.

#FK Partizan

#Savo Milošević

'