AKTUELNO

Niz incidenata se nastavlja.

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, iz lože stadiona "Paolo Maca" posmatra kako njegova ekipa protiv SPAL-a igra utakmicu 21. kola Serije A. Ipak, ovaj dan u Italiji malo ko će pamtiti po fudbalu, pošto je Srbin doživeo nove neprijatnosti.

Mihajloviću, čini se, ne daju da bude u prvom planu zbog igre i rezultata svoje ekipe, već zbog incidenta koji se samo nastavio na sva dešavanja iz prethodnih dana.

Nakon užasnih uvreda koje su stigle na račun srpskog trenera zbog podrške koju je pružio Mateu Salviniju, lideru Lige severa na predstojećim regionalnim izborima, stigao je novi napad na Mihajlovića preko medija.

Foto: Facebook.com/ Bologna Fc 1909

Ovog puta je opštinska odbornica, Amelija Fraskalori iz Bolonje pozvala na oduzimanje titule počasnog građanina koju je Mihajlović dobio u decembru 2019. godine.

Kao što je to bio slučaj i pre nekoliko dana, Mateo Salvini je brzo reagovao i odgovorio na napade koje dobija njegov dobar pijatelj, kojem je pomogao kada mu je to bilo najpotrebnije.

Podsetimo, Salvini se najpre zahvalio Siniši zbog podrške, a zatim je i osudio sve što je o njemu loše napisano.

- Hvala velikom Siniši Mihajloviću. On je veliki čovek, veliki sportista i veliki ratnik. Hvala mu u ime mnogih sportista, muzičara, ljudi iz sveta šou biznisa koji se plaše da javno podrže nekoga zbog osuda onih koji ne razmišljaju isto kao i oni. Zahvaljujem se Siniši Mihajloviću za podršku koju je dao meni i Ligi severa. On je čovek sa slobodom razmišljanja i nije zaslužio ovakve napade. Ali, oni su "demokrate". Siniša, šaljem ti veliki zagrljaj - poručio je Salvini.

#Bolonja

#Siniša Mihajlović

'