AKTUELNO

Srpski fudbaler Darko Kovačević prvi put se javnosti, nakon što je na njega, za sada, nepoznati napadač pucao, obratio putem društvene mreže Instagram.

On je postavio poruku zahvalnosti na Instagramu svima koju su bili uz njega u ovoj situaciji:

-Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima... svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni - napisao je Darko i dodao: - Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodični čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život. Srpski as veruje u grčke institucije. - Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala bogu, dobro sam. I još jednom, hvala svima koji brinete - poručio je Kovačević.
View this post on Instagram

Pre svega, zelim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijacima...svim ljudima koji su mi uputili podrsku povodom jucerasnjeg dogadjaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna licnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodican sam covek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje cine moj zivot. Ono sto u ovom trenutku mogu da kazem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da ce istinu i pravdu pronaci. Hvala Bogu, dobro sam. I jos jednom hvala svima koji brinete. First of all, I would like to thank all my friends, fans and all people that cared for me and sent their love during yesterday's awful experience, that shocked me and my family. I am not a conflict related person, I don't have enemies and I never had them, those kind of things don't interest me. I was always an athlete, family person and those two exact things are the only things that made my life. The only thing that I can say right now is that I believe in justice, and I leave it in the hands of the police to do their job and I have the confidence in them that they will find the truth and the motive of this horrible event. Thanks God I am fine. Once again, I want to thank everyone for your concern and nice messages during the past days.

A post shared by Darko Kovacevic (@darkokovacevicofficial) on

#Darko Kovačević

#Instagram

#izjava

'