AKTUELNO

Vezni fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard promeniće menadžera kako bi angažovao kontroverznog Mina Rajolu i to u trenutku kada je italijanski agent u sukobu s klubom sa "Old Traforda".

Kako piše "Dejli Mejl", samo nekoliko dana od javnih istupa i kritika Rajole na račun Mančester junajteda, pre svega oko transfera Erlinga Halanda, Lingard je blizu odluke da započne saradnju sa njim.

Junajted je hteo da dovede Halanda na "Old Traford" iz Salcburga, ali bez uplitanja Rajole i velike provizije za njega, zbog čega je ceo posao propao i snažni golgeter je završio u Borusiji iz Dortmunda.

Engleski velikan ima loše iskustvo sa Rajolom, još od transfera Pola Pogbe iz Juventusa 2016. godine za tada rekordnih 105 miliona, kada je napletio veliku proviziju, ali i kasnije insistirao na odlasku Francuza u Barselonu ili Real Madrid.

Lingard je takođe na "izlaznim vratima" Junajteda, pre svega zbog loših igara u prošloj godini u kojoj nije zabeležio ni gol ili asistenciju, a potez sa Rajolom verovatno mu donosi lakši odabir nove sredine s obzirom na menadžerov uticaj.

#Džesi Lingard

#Mančester Junajted

'