AKTUELNO

Večiti rivali sastaće se danas u 18 sati na stadionu "Rajko Mitić", a za svi oni koji ne mogu da budu na stadionu, meč mogu pogledati putem aplikacije KlikTV.

Sve je spremno za 153. večiti derbi. Duel između Crvene zvezde i Partizana mogao bi, u slučaju pobede crveno-belih, da odluči titulu ili, ako trijumfuju crno-beli, šampionsku trku učini potpuno neizvesnom.

Meč se igra na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova, a meč moćete pratiti i putem aplikacije KlikTV, na prvom kanalu Arene sport.

Oba trenera u glavi već imaju sastave.

Marko Nikolić, strateg crno-belih, prepustio je ulogu favortia večitom rivalu.

Trener crno-belih nema poraz u derbijima.

S druge strane, suprostaviće mu se iskusni stručnjak Miodrag Božović, koji je dan pred početka meča komentarisao sudije.

Foto: Beta

- Biće teško Vujoviću, sve oči uprte su u njega i verovatno oseća pritisak. Ako pogreši, a nadam se da neće, neće on biti krivac, već oni koji su ga delegirali - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Iz fudbalskog kluba Crvena zvezda apelovali su na navijače da se na sutrašnjem susretu ponašaju maksimalno fer i korektno.

Foto: Tanjug

Karata za ovaj susret skoro da nema, a s obzirom na najavljen sunčan dan, očekuje se da će stadion "Rajko Mitić" biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Svi oni koji ne budu mogli na stadion, moći će da gledaju utakmicu putem aplikacije KlikTV, danas od 18 časova.

N. Petričević

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#Navijači

#Superliga Srbije

'