AKTUELNO

Golman Milan Borjan proglašen je za najboljeg fudbalera Crvene zvezde u 2019. godini.

Borjan je priznanje dobio na svečanosti "Crveno-belo veče", zajedno sa Antoniom Tomaneom koji je laureat za najlepši gol - "makazicama" protiv Spartaka.

- Srce lupa mnogo jako... Hvala svima na prelepoj nagradi, pre svega Vladanu Milojeviću, Dušanu Gašiću, saigračima, upravi, što su me doveli ovde i ostvarili moj san. Želim da sledeće godine prođemo grupnu fazu Lige šampiona i osvojimo duplu krunu - rekao je Borjan na svečanosti.

Počasni predsednik Dragan Džajić uručio je Milanu Borjanu nagradu za najboljeg igrača ove godinu u izboru ekipe Vladana Milojevića.

Fudbaleri Crvene zvezde u ovoj godini odbranili su titulu prvaka Srbije i drugi put uzastopno igrali u grupnoj fazi Lige šampione.

Zvezda je tradicionalno proglasila najbolje u svojoj porodici:

Milan Borjan – najbolji igrač po izboru saigrača, Antonio Tomane – najlepši gol, Luka Đorđević – najbolji mlađi pionir, Jovan Mijatović – najbolji pionir, Marko Lazetić –najbolji mlađi kadet, Vladimir Miletić – najbolji kadet, Aleksandar Lukić – najbolji omladinac.

Nagrade je najboljim igračima Omladinske škole uručila legenda Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon, dok je strelcu najlepšeg gola u 2019. godini, u izboru navijača, Antoniju Tomaneu nagradu predao Boško Đurovski.,

Terzić: Imamo mnogo razloga za slavlje i verujem da će ih biti još više

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je crveno-belima mnogo sreće i u narednom periodu. - Želim da čestitam svim zaposlenima na svemu što smo uradili u godini za nama i da poželim sve najbolje i u periodu koji nas očekuje. Ova druga godina zaredom biće zlatnim slovima upisana u istoriju našeg kluba. Imamo mnogo razloga za slavlje i verujem da će ih biti još više – istakao je Terzić.

#Crvena Zvezda

#Milan Borjan

#fudbal

'