AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Mladosti veoma bitna i da još nije vreme da se razmišlja o Olimpijakosu.

"Ne razmišljam o tome. Imamo sada utakmicu protiv Mladosti, veoma bitnu, tako će biti i naredna u prvenstvu za vikend. Ima vremena do Olimpijakosa, u svakom slučaju", rekao je Milojević na konferenciji za novinare upitan za duel sa grčkim klubom naredne nedelje.

Zvezda će sutra od 15.00 gostovati Mladosti u Lučanima, u 19. kolu Super lige Srbije.

Crveno-beli će potom za vikend dočekati Spartak, takodje u prvenstvu, posle čega će u utorak igrati protiv Olimpijakosa u Atini, u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Milojević je istakao da će gostovanje Mladosti biti "jako teško".

"Uvek je tako u Lučanima. Moramo da budemo maksimalno spremni i obazrivi, da imamo koncentraciju svih 90 minuta. Mladost se u poslednje vreme konsolidovala, igra jako dobro. Čvrsti su, organizovani", kazao je Milojević.

Veliki broj fudbalere Zvezde nije trenirao u ponedeljak.

"Imamo problema. Radživ Van La Para ima problem sa ledjima, Miloš Vulić temperaturu, Nemanja Milunović stomačni virus, Ričmond Boaći dobro poznatu povredu. Videćemo kakva je situacija. Neki nisu trenirali iz drugih razloga, jer smo hteli da ih sačuvamo. Ali, ništa novo za nas", kazao je trener Crvene zvezde.

Tema na konferenciji za novinare bila je i predstojeći prelazni rok.

Milojević je istakao da ne želi da se bavi pisanjima medija o potencijalnim pojačanjima, ali i o tome ko će napustiti klub.

"U sportu nemate neki minuli rad. Uvek morate da se dokazujete. Svaki igrač je pod lupom i igre su u analizi od utakmice do utakmice. Oni su tu da pokažu da zaslužuju da su tu. Veoma brzo je pauza, pa ćemo da sednemo i napravimo analizu, ne samo igračkog kadra, već i ostalih stvari koje smo radili", rekao je Milojević.

Dodao je da "nema problem" što se tiče njegovog statusa i rekao da ima podršku kluba, a da će se po završetku prvog dela sezone sesti i razgovarati i analizirati.

#Crvena Zvezda

#FK Olimpijakos

#Vladan Milojević

'