AKTUELNO

Dragan Antić, trener FK Dinamo iz Vranja, udaljen je sa leta nakon što je napravio incident u avionu, na niškom aerodromu. Morala je da reaguje i policija.

Antić je izbačen sa leta za Memingem, a prema rečima očevidaca, stjuardesa ga je zamolila da sedne na svoje mesto, nakon čega joj je uputio salvu uvreda. 

Osim uvreda, on ju je i psovao. Sve je prijavljeno policiji koja je reagovala udaljivši ga sa leta. 

Zbog ovog skandala, avion za Memingen koji je trebalo prema planu leta da krene u 10 časova, poleteo je sa 17 minuta zakašnjenja.

Inače, Antić u poslednje vreme privljači medijsku pažnju skandaloznim ponašanjem na fudbalskim terenima.

Više puta kažnjavan: 15 meseci van terena

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preciznije Žalbene komisije saveza, Dragan Antić je sredinom avgusta dobio 15-mesečnu suspenziju iz fudbala zbog optužbi o nameštanju utakmica i prozivki brojnih funkcionera FSS-a. Antić je isključen u prvom meču baraža za popunu Superlige, a zamereno mu je zbog kraćeg prekida utakmice, rasprave sa sudijama i otezanja da napusti teren.

Potom je Antić posle utakmice u Vranju optužio "familiju Tončev" za ispadanje njegove ekipe iz fudbalske Super lige.

On je i prošle godine već drakonski kažnjavan od istog tela.

Najpre je bio suspendovan na petnaest meseci, ali mu je u februaru ove godine suspenzija skraćena na dvanaest meseci zabrane vođenja tima i rukovođenja Fudbalskim klubom Dinamo.

Tada je takođe morao da plati milion dinara.

Onda je u martu suspenzija potpuno ukinuta, odlukom Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Antić je, podsećanja radi, bio kažnjen pošto je prošle jeseni povukao ekipu sa terena u utakmici sa Radnikom u Surdulici, kao i zbog "neprikladnih istupa u medijima".

#Aerodrom Konstantin Veliki

#Dragan Antić

#FK Dinamo

'