AKTUELNO

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin najavio je danas da će ekipa protiv Bajerna, uprkos velikoj snazi bavarskog giganta, igrati na pobedu koja bi donela evropsko proleće.

"Svi želimo dobar rezultat, pobedu. I mi igrači, jer znamo kakvu šansu imamo, i navijači koji će očekujem ispuniti tribine do poslednjeg mesta i podržati nas kako to uvek čine u ovako značajnim utakmicama. Igraćemo na pobedu, bez kalkulacija jer nam bod ništa ne znači. Bićemo agresivni, kompaktni, znamo da smo mnogo bolji kod kuće nego na strani i probaćemo to da iskoristimo", rekao je Marin za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, činjenica da su Bavarci već obezbedili plasman u prolećni deo takmičenja Lige šampiona ništa ne menja.

"Znate nemački mentalitet, nikad ne igraju 50 ili 70 odsto. Imaju 20 top igrača, trener Flik je veoma kvalitetan i po meni je zaslužio ovu šansu, pobedio je Dortmund 4:0 u derbiju, u tri meča ima sjajan učinak uz gol razliku 10:0. Znam ga i stručno i privatno dobro, izvešće postavu koja će u Beogradu igrati na pobedu, a na nama je da iskoristimo svaku šansu koja nam se bude ukazala. Protiv Totenhema smo propuštali velike prilike na 0:0, pa na 1:0 i izgubili meč. Naša jedina mogućnost je da u meču sa Bajernom tako kolosalne prilike ne propuštamo", istakao je Marin.

Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Bajerna igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

#FK Crvena Zvezda

#Marko Marin

'