AKTUELNO

Derbi 10. kola Premijer lige, šampion protiv viceprvaka Evrope - moćni Liverpul čeka poljuljani Totenhem u nedelju od 17.30.

Lider Liverpul više nije maksimalan u prvenstvu posle remija sa Mančester junajtedom, dok su "pevci" sedmi sa duplo (i "kusur") manje bodova.

I jedni i drugi derbi čekaju osokoljeni ubedljivim pobedama u Ligi šampiona. Klopova četa je slavila u Genku sa 4:1, a Totenhem je bio silan protiv Crvene zvezde - 5:0.

Kako je proteklo gostovanje u Londonu mogli ste na urnebesan način da ispratite kroz "Fudbalski kutak" ekskluzivno na Meridian Jutjub kanalu. Močibob i Borota su karakteristično analizirali sve pre i posle te utakmice.

Oni će kratko odmoriti za razliku od fudbalera koje čeka borba prsa u prsa. Izlišno je govoriti da je Liverpul apsolutni favorit, pa je za vaš tiket prava poslastica kvota 5.90 na pobedu Totenhema.

Šta sve treba znati prilikom klađenja na derbi 10. kola Premijer lige? Liverpul je na pet prvenstvenih mečeva kod kuće dao 23 gola, prosečno 4,6 pogodaka, dakle znate šta vam je činiti.

Foto: Logo

Ujedno, neporažen je kod kuće na 44 uzastopna premijerligaška meča, a "pevci" nijednom nisu slavili u gostima ove sezone u prvenstvu (po dva remija i poraza). Takođe, Enfild su poslednjih devet puta napuštali pognutih glava, tri puta su izvukli nerešeno i šest puta su poraženi.

Da li je vreme za prekid crne serije? Ako odigrate da će konačan rezultat biti 0:1, 0:2 ili 1:2, Meridianbet daje fantastičnu kvotu 6.50!

Salah je postigao četiri gola na isto toliko mečeva Premijer lige kod kuće, a tri su došla u drugom poluvremenu. Kejn je pet puta zatresao mrežu na 10 duela sa Liverpulom. Da će obojica biti strelci kvota je 4.50 - vredi probati!

Mnogo puta su i jedan i drugi bili heroji svojih timova... Sve oči su najčešće u njih uprte, pa je na Egipćaninu i Englezu da i ovaj put zablistaju. Ipak, radovaće se samo jedan, a vas čekaju brojne jedinstvene igre i najbolje kvote samo u Meridianbet ponudi.

#fudbal

#kladionica

'