AKTUELNO

Fudbaler Srbije Luka Milivojević, posle pobede protiv Litvanije 2:1, rekao je da je bilo dosta pozitivnih stvari u meč kvalifikacija za EURO 2020.

- Realno je da smo uzeli tri boda, bilo je dosta pozitivnih stvari. Bilo je nekih koje nismo želeli. Moramo da radimo, da napredujemo, imaćemo dosta vremena da radimo na tome - rekao je Milivojević novinarima posle meča.

On je bio upitan i da objasni šta je uzrok pada u igri tokom drugog poluvremena.

- Teško pitanje odmah posle utakmice da bih nešto rekao pametno. Generalno možda i pad koncentracije, ali opet imali smo 2:0, realno smo mogli da zatvorimo utakmicu na lep način. Ali, mi kao mi. Primili smo gol, poremetio nas je, ali to je fudbal. Moraš da iskoristiš šanse i sprovedeš u gol. Opet kažem, imamo dosta da radimo. Idemo u novembar da odigramo još dve utakmice i uzmemo šest bodova.

Srbija na trećoj poziciji u grupi B trenutno imam bod manje od Portugalije, a vezni igrač Kristal Palasa rekao je da dok postoji šansa za plasman na EP da će se za nju boriti.

- Mi matematički nismo ispali sa plasmana na EURO. Dok postoji matematička šansa mi ćemo se boriti, i da ne postoji opet bi se borili. Imamo mogućnost da ako pobedimo dve utakmice, možemo da sačekamo da Portugalija možda kiksne. Na nama je da pobedimo sve, a posle šta bude. Možda će nas Bog pogledati - zaključio je Milivojević.

#Sport

#Srbija

#fudbal

'