AKTUELNO

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru, a on tvrdi da je za to krivac Dejan Savićević.

Terziću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru zbog sumnje da je uticao na odluku dvojice fudbalera Crvene zvezde, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića, da ne igraju za "sokolove" protiv tzv. Kosova.

"Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio", kaže Terzić i dodaje:

"Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor".

Podsetimo, predsednik FS Crne Gore i jedan od legendarnih fudbalera Crvene zvezde Dejan Savićević je javno optužio Terzića da je izvršio uticaj da Stojković i Ivanić ne igraju protiv tzv. Kosova.

#Zvezdan Terzić

'