AKTUELNO

Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša Mihajlović poslao je video poruku svim veteranima koji su bili deo revijalnog meča u znak 110. rođendan FK Bolonja.

Mihajloviću je dijagnostikovana leukemija u julu ove gode zbog čega je svoju ekipu vodio na samo tri meča ove sezone, uz saglasnost doktora.

Siniša je u čast utakmice između legendi Bolonje i Real Madrida poslao video poruku i pozdrav svim igračima koji su deo iste.

- Veoma mi je žao što ne mogu da budem tu sa vama, ali izašao sam iz bolnice i želim da idem kući da provedem vreme sa svojom ženom i decom. Nadam se da me razumete - poručio je MIhajlović u video poruci.

- Takođe, želim da se zahvalim svima iz Real Madrida koji su došli na ovu proslavu 110 godina FK Bolonje i verujem da su svi građani Bolonje veoma ponosni na to. ' ' Želim posebno da se zahvalim mojoj braći Klarensu Sedorfu i Kristijanu Karembeu, volim vas momci. Takođe, rekao sam Marku Di Vaju da ovo ne shati pogrešno i da ovo treba da se dobije, kao uvek - rekao je Miha kroz osmeh.

#Siniša Mihajlović

'