AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred meč sa Inđijom u 8.kolu Superlige, rekao je da ekipa spremno dočekuje prvi meč posle reprezentativne pauze.

- Vraćamo se obavezama posle reprezentativne pauze. Iskoristili smo je na najbolji mogući način. U četvrtak na treningu sam video skoro sve igrače i svi su u trenažnom procesu. Nadam se da će do utakmice sa Inđijom svi biti spremni, od nedelje na sve ću moći da računam. Mali problem imamo sa Gobeljićem i mislim da će mu povreda biti vrlo brzo sanirana. Ostali su uspeli da se odmore i psihički i fizički, a dobro smo i radili. Spremni smo do sledeće pauze, čeka nas mnogo obaveza i u Superligi i u Evropi - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Milojević je istakao i da očekuje zanimljivu utakmicu.

- Inđija zaslužuje da bude u Superligi, ima kontinuitet i dosta dobrih rezultata. Trener i moj kolega Srđan Blagojević vodi specifičnu ekipu koja i voli da igra fudbal i igra na rezultat. Očekuje nas zanimljiva utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju, da se zagrevamo za sve što nas čeka u narednom periodu.

Milojević je govorio i o Radživu Van la Pari, poslednjem pojačanju crveno-belih.

- La Para dolazi iz "ful" takmičenja. Njegovo fizičko stanje je jako dobro, spreman je i nema problema. Očekujemo da debituje i da se uklopi u našu igru polako.

Bio je naš cilj u prelaznom roku i hvala Mitru Mrkeli i Zvezdanu Terziću, učinili su sve da ga dovedemo. Ciljali smo ga kao pojačanje na krilu. Sve ostalo zavisi od njega. Nadam se da će uspeti da nam pomogne", rekao je on i dodao:

- Da li ćemo menjati način igri? Dobili smo novu formu u ofanzivnoj trećini sa pojačanjima, dobili smo igrače prema željama i sada je na njima da opravdaju to što su dovedeni.

Šef štručnog štaba crveno-belih rekao je da u timu vlada dobra atmosfera i da svi žele da igraju.

- Svi žele da igraju i to me posebno raduje. Videćemo u skaldu sa onima koji su imali dugačka putovanja za koji ćemo se sastav opredeliti. Vratio se i Borjan... Degenek je trenirao u četvrtak, oni su adaptirani i pored dalekih putovanja i vremenskih zona, sve je u redu. Ne znači mi lično da li ćemo igrati u petak ili u subotu, mislimo samo na Inđiju trenutno - zaključio je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Inđije igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

#FK Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'