AKTUELNO

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da će u novoj sezoni svaka utakmica biti važna i da njegova ekipa mora biti na nivou već od početka.

- Sledi ono najvažnije, a to je da počinje nova sezona u kojoj je svaka utakmica važna. Inđija je ušla u ligu željna dokazivanja i sa takvim ekipama je uvek teško, ali moramo biti na našem nivou - rekao je Zdjelar za sajt kluba.

Partizan će sezonu početi u nedelju, utakmicom protiv Inđije u gostima u prvom kolu Super lige Srbije. Crno-beli će biti u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu.

- Posebno raduje što ima mnogo dece iz naše škole. Što se tiče onih koji su tek došli, ne bih nikoga posebno izdvajao osim što su se brzo privikli na tim i da dobro funkcionišemo - kazao je Zdjelar i naveo da se lično dobro oseća.

- Istina, osećam se stvarno dobro i mislim da sam dobro odradio pripreme, ali sada sledi ono zbog čega smo na pripreme i išli više od mesec dana. Ne volim sebe da ocenjujem.

Posle duela sa Inđijom, Partizan će igrati protiv velškog kluba Konahs ki u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

- Sigurno teško gostovanje jer je to stil igre koju mi ne igramo, ali opet, ni oni naš. Moramo što bolje da se pripremimo za protivnika - rekao je Zdjelar.

Utakmica Inđija - Partizan igraće se u nedelju od 18.00, dok je prvi duel drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa u četvrtak.

#FK Partizan

#Saša Zdjelar

'