AKTUELNO

Nakon vesti da je Siniša Mihajlović teško bolestan, oglasio se i dečko mlađe Mihajlovićeve ćerke fudbaler Alesandro Vogliaćo koji je pružio poruku treneru i njegovoj porodici.

On je postavio fotografiju na kojoj je sa Virdžinijom uz reči pesme 'Gerero' što znači, popularnog italijanskog pevača Marka Mengonija.

- Ja sam ratnik, pazim na tebe kada je noć, braniću te od noćnih mora i tuge. Štitiću te od obmana i ogovaranja i zagrliću te da bih ti dao snagu uvek. Daću ti sigurnost protiv strahova, da bi videla svet iznad onih zidova. Ne brini ništa ja ću biti pored tebe, sa mojim plaštom obrisaću tvoje suze. I ljubav moja, velika ljubav koja mi veruje. Pobedićemo protiv svih i ostaćemo uspravno. I ostaću pored tebe dokle god ti poželiš.. - napisao je dečko mlađe Mihine ćerke Virdžinije na Instagramu.

Foto: Tanjug

- Ja sam ratnik, pazim na tebe kada je noć, braniću te od noćnih mora i tuge. Štitiću te od obmana i ogovaranja i zagrliću te da bih ti dao snagu uvek. Daću ti sigurnost protiv strahova, da bi videla svet iznad onih zidova. Ne brini ništa ja ću biti pored tebe, sa mojim plaštom obrisaću tvoje suze. I ljubav moja, velika ljubav koja mi veruje. Pobedićemo protiv svih i ostaćemo uspravno. I ostaću pored tebe dokle god ti poželiš.. - napisao je dečko mlađe Mihajlovićeve ćerke Virdžinije na Instagramu.

Podsetimo, Mihajlović će na konferenciji u 16.30 objaviti o kakvoj se tačno bolesti radi.

#Siniša Mihajlović

'