AKTUELNO

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je večeras, posle osvajanja trofeja Kupa Srbije, da nije mogao da poželi lepši završetak karijere.

- Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim. Hvala mojim saigračima što mi večeras priuštili da odem u penziju pobedom protiv najvećeg rivala i sa osvojenim Kupom. Hvala im još jednom - rekao je Ilić.

Fudbaleri Partizana odbranili su večeras trofej Kupa Srbije, pošto su u finalu tog takmičenja u Beogradu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0.

Kapiten Partizana je zaigrao u nadoknadi vremena i tako dobio priliku da u svom poslednjem meču u karijeri podigne još jedan trofej u crno-belom dresu.

- Nama je čast što smo imali priliku da igramo sa Sašom. Jako sam srećan što se završilo kako smo planirali, što smo osvojili trofej. Posle naporne i teške sezone, pored svih problema, uspeli smo da se izdignemo i da osvojimo trofej - rekao je Zoran Tošić.

I Danilo Pantić je istakao da je velika stvar što se Ilić od fudbala oprostio još jednim trofejom.

- Prelep trenutak. Velika stvar što smo ovo priredili Saletu... Izašli smo s namerom da pobedimo, bili smo kao tim celu utakmicu. Čestitam igračima Zvezde na fer i korektnoj borbi, na celoj sezoni, ali mislim da smo mi večeras bili bolja ekipa i da smo zasluženo osvojili - rekao je Pantić.

#Saša Ilić

'