AKTUELNO

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji na leto završava karijeru, priznao je da ga interesuje trenerski poziv i da je već o toj temi pričao sa čelnicima kluba.

- Definitivno sam odlučio da posle juna ne igram. Dugo sam igrao, ali ostaću u fudbalu, videću još kako. Svestan sam da mogu da budem trener, mnogi mi i to pričaju... Polako, ne žurim" - rekao je Milijaš novinarima na štandu "Dunav osiguranja" na Beogradskom sajmu.

Na pitanje da li je obavio neke razgovore sa ljudima iz kluba o mogućem angažovanju u mlađim selekcijama, Milijaš kaže:

- Bilo je nekih razgovora... Tek treba da vidimo. Sad sam fokusiran na teren i osvajanje "duple krune". Ide i meč sa Mačvom, plej-of, ima vremena.

Za meč protiv Mačve kaže da je cilj nastavak niza dobrih igara u Superligi.

- Prvi cilj je pobeda i da igramo onako kako smo do sada. Odmorili smo se posle pauze, povređeni su se vratili i želimo da nastavimo niz - poručio je Milijaš i pozvao navijače da dođu na stadion "Rajko Mitić" u velikom broju.

Bivši reprezentativac Srbije prokomentarisao je i rivala u polufinalu Kupa Srbije, Mladost iz Lučana.

- Koga god da smo izvukli ne bi bilo lako. Poštujemo Mladost, ali ako budemo igrali kako znamo trebalo bi da prođemo. Predugo čekamo na "duplu krunu", rekao je Milijaš, koji je bio deo poslednje generacije crveno-belih u osvajanju "duple krune" 2006. godine.

Utakmica između Crvene zvezde i Mačve igra se u subotu od 19 sati.

#FK Crvena Zvezda

#Nenad Milijaš

'