AKTUELNO

Srbija počinje svoj put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine duelom sa Portugalom u gostima, a svi se pitaju kako će se "Orlovi" snaći protiv Kristijana Ronalda?

Najveći portugalski fudbaler svih vremena se vraća u tim posle propuštene Lige nacija, a uz njega Srbiju će napadati zvezde poput Bernarda Silve, Rubena Neveša, Pepea i Žoaa Kansela.

Koliko je teško ovo gostovanje vidi se i po kvotama! Najveću kvotu na Srbiju ima kladionica Meridian gde je kvota 5.80!

A ukoliko verujete u "Orlove", dovoljno je i da odigrate X2 za sjajnu kvotu! U tom slučaju opet dobijate šansu da duplirate ulog jer je kvota i na ovo preko 2!

Srbija se nada da će odbrana nacionalnog tima izdržati pod naletima neverovatne portugalske napadačke trojke, a ukoliko na ovom meču prvih 28 minuta budu mirovale mreže eto još jedne šanse za kvotu preko 2!

Meridian je spremio i najbolji specijal za ovaj meč, a tu ćete naći igre koje nikada ranije niste mogli da nađete u kladionicama. Možete se kladiti da će Srbija postići gol glavom i da će oba tima na ovom meču zatresti mrežu posle gola glavom. A tu je i kvota 17 da će upravo Nikola Milenković postići pogodak glavom.

Kvote na Aleksandra Mitrovića idu od 6.50 do 17 - zavisi da li se kladite da će on postići gol u prvom poluvremenu, drugom poluvremenu ili u oba. A tu je čak i kvota 10 da će Srbija izvesti prva tri kornera na meču!

Ostaje samo da se vidi u kom će tačno sastavu na teren izaći Srbija, da li ćemo konačno videti "Orlove" sa dva napadača i koliko će biti spremni Tadić i još neki ključni igrači Srbije koji su propustili prijateljski meč sa Nemačkom.

I naravno ostaje da se izabere najbolja kvota i odigra na nju!

#Meridian

#kladionica

'