AKTUELNO

Novi-stari trener madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je da nije konsultovan oko politike transfera pre povraka u Španiju i naveo je da ne želi da raspravlja o budućnosti Portugalca Kristijana Ronalda.

Povratkom Francuza na mesto prvog trenera madridskog velikana krenule su spekulacije da bi u klub mogao da se vrati i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo, koji je prošlog leta iz Reala prešao u redove italijanskog šampiona u transferu vrednom 100 milona evra.

- Politika transfera nije bila na dnevnom redu. Usresređeni smo na završetak sezone. Imamo još 11 utakmica, pa ćemo posle toga da se fokusiramo na sledeću sezonu - rekao je Zidan, a prenosi "Marka".

Francuski trener je istako je da su svi svesni onog šta je Ronaldo uradio za "kraljevski klub", ali da se o njegovom povraTku na "Santjago Benabeu" ne razmišlja.

- Svi smo svesni onoga što je Kristijano Ronaldo učinio za istoriju ovog kluba, koliko je bio važan i koliki je uticaj imao, ali sad mi njegov povratak nije na pameti - rekao je Zidan.

Zidan se posle 10 meseci od odlaska iz Madrida vratio na klupu Reala, a na tom mestu je zamenio Santjaga Solarija. Francuz je sa kraljevskim klubom potpisao ugovor do 2022. godine.

#Zinedin Zidan

'