AKTUELNO

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je da je tim Vladana Milojevića grubo oštećen greškama sudija i da bi u suprotnom sigurno slavio u 159. večitom derbiju.

Duel na stadionu "Rajko Mitić" završen je remijem 1:1, nakon što je Zvezda u drugom poluvremenu izjednačila preko Milana Pavkova, a ranije Nemanja Nikolić pogodio za Partizan.

- Oštećeni smo za Benov gol, koji je poništen i to bez VAR-a. Drugačije bi se meč odvijao da je bio priznat. Pored toga, u razgovoru sa Stojkovićem rekao mi je da je Kosović asistirao Nikoliću, tako da je taj gol neregularan zbog ofsajda. Da je sve bilo kako je trebalo mi bismo pobedili - rekao je Mrkela novinarima posle utakmice.

Foto: Beta

On je dodao da takav ishod najviše odgovora drugoplasiranom Radničkom iz Niša. - Sigurno da nama više odgovara rezultat, mada je najviše profitirao Radnički. Oni su pobegli Partizanu, a nama se približili. Bio je pravi derbi. U prvom je bilo izjednačeno, dok smo u drugom smo bili izrazito bolji - zaključio je Mrkela. Na pitanje da li će crveno-beli uložiti žalbu na suđenje, odgovorio je "otom-potom".

#Derbi

'