AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u 24. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića imaju blagu prednost u ovom duelu, međutim poznato je da u derbiju nema favorita, nebitno kakvo je stanje na tabeli.

Ono nam pokazuje da se šampion Srbije nalazi u velikoj prednosti, ima čak 15 bodova više od najljućeg rivala i zbog toga je 159. "večiti" derbi od velike važnosti za crno, ali i crveno-bele

Foto: Pink.rs

Sastavi oba tima veoma su zanimljiva. Najzvučenije pojačanje Crvene zvezde Mirko Ivanić ostao je na klupi za rezervne igrače, dok kod Partizana u prvih jedanaest nema Zorana Tošića

Foto: Pink.rs

Kod Zvezde Simić je dobio prednost u odnosu na Erika Jirku (nije ni na klupi), dok je Boaći u špicu, a Pavkov na klupi. Takođe, mladi Strahinja Pavlović nalazi se u startnih jedanaest kao štoper, uz Valijentea.

Pratite utakmicu po minutima:

00 - Igrači izlaze na teren! Utakmica uskoro kreće!

01 - Prvi napad na meču imaju fudbaleri Crvene zvezde. Međutim, Partizan je brzo osvojio loptu.

04 - Dugo lopte na obe strane. Za sada gleda pozicioni fudbal. Uglavnom duge lopte na obe strane. Crno-beli su imali polu-kontru, ali Zakarić nije uspeo da uputi dobar centaršut.

05 - Dobra reakcija Bena, prvi korner za Partizan Ben je glavom reagovao u svom šesnaestrcu i izbio je u korner. Crno-beli posle šuta iz ugla nisu uspeli da stvore priliku.

Foto: Pink.rs

07 - Prvi korner i za Zvezdu Marko Marin izveo je korner, ali je Vladimir Stojković sigurno uhvatio loptu.

15 - Mirno na terenu Bez većih prilika na obe strane. Za sada miran "večiti" derbi.

21 - Odlična odbrana Stojkovića! Marko Marin je sjajno prošao i šutirao levom nogom, međutim Stojković je još bolje reagovao.

25 -  Burno na terenu! Zdjelar je udario Marina, usledila je gužva, ali se sve brzo smirilo. Grujić je podelio žute kartone, jedan Marinu, drugi Zdjelaru.

37 - GOOOOOOL! Partizan vodi na Marakani! Velika zbrka u kaznenom prostoru Zvezde. Očajno su reagovali štoperi, Borjan je loptom napucao Nikolića, koji je tako postigao pogodak. Partizan vodi od 37. minuta!

Foto: Pink.rs

45 - Još tri minuta u prvom poluvremenu!

55 - Slab tempo na startu drugog poluvremena Za sada ne gledamo lep fudbal. Crvena zvezda juri zaostatak, ali nije ušla posebno motivisano u drugo poluvreme.

62 - Boaćiju pozililo Fudbaler Crvene zvezde bez svesti nakon što ga je Milunović u skoku udario. Trenutno mu se ukazuje pomoć.

71 - Ivanić umesto Jovančića

83 - Još desetak minuta do kraja meča Čini se da su se crno-beli umorili. Zvezda je preuzela inicijativu i videćemo da li će se rezultat na semaforu menjati na kraju.

87 -  Umalo tuča fudbalera na terenu Mirko Ivanić i Nemanja Nikolić našli su se u klinču. Bilo je tu hvatanja za vrat, potom su uleteli i ostali fudbaleri... Na sreću sprečen je veći incident.

90 - Još tri minuta do kraja meča!

KRAJ! Bez pobednika u derbiju! Utakmica je na kraju završena rezultatom 1:1.

#Derbi

'