AKTUELNO

Utakmicama 23. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Surdulici protiv Radnika, a Partizan će dočekati Proleter.

Prva utakmica 23. kola igra se danas od 18 sati u Novom Sadu, gde će Vojvodina dočekati drugoplasirani Radnički iz Niša. Novosadjani će pokušati da prekinu niz od četiri utakmice bez pobede, a Radnički da nastavi niz pobeda i ostane u vrhu tabele.

Vodeća Crvena zvezda igra u subotu od 17 sati u Surdulici i pokušaće da ostane jedina neporažena ekipa u prvenstvu. U prvom delu prvenstva beogradski tim pobedio je sa 6:0. ;

Zvezda je prva na tabeli sa 62 boda, devet više od Radničkog iz Niša, a Radnik je osmi sa 29 bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 19 sati na svom terenu protiv Proletera i žele pobedu kako bi zadržali korak za vodećima. Ulaz će biti besplatan, a ;na takav potez uprava kluba odlučila se nakon potvrde Apelacionog suda da stadion u Humskoj pripada JSD Partizan.

U prvom delu prvenstva Partizan je pobedio Proleter sa 1:0. Crno-beli su treći na tabeli sa 47 bodova, a Proleter je sedmi sa 29.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 13 sati dočekuju Voždovac i pokušaće da prekinu niz od tri utakmice bez pobede. Čukarički želi dobar rezultat kako bi zadržao četvrto mesto na tabeli. Ta ekipa ima 39 bodova, dok Voždovac zauzima 10. mesto na tabeli sa 22 boda.

Fudbaleri Mladosti u subotu od 14 sati dočekuju Bačku, a Napredak će u isto vreme u Kruševcu dočekati Spartak.

Pretrposlednji Zemun u subotu od 13 sati igra na svom terenu protiv Mačve za kraj lošeg niza rezultata. Takodje, posle loših rezultata, pobedu traži i Rad, koji u nedelju od 14 sati dočekuje poslednjeplasirani Dinamo iz Vranja, koji je vezao dve pobede.

Utakmice 23. kola Super lige Srbije:

Petak: Vojvodina - Radnički (18.00) Subota: Zemun - Mačva (13.00) Napredak - Spartak (14.00) Mladost - Bačka (14.00) Radnik - Crvena zvezda (17.00) Partizan - Proleter (19.00) Nedelja: Čukarički - Voždovac (13.00) Rad - Dinamo (14.00)

#Srbija

#fudbal

'