AKTUELNO

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da njegova ekipa mora da prihvati veliki pritisak koji nosi borba za šampionsku titulu.

- Možeš da ga osetiš jer si ljudsko biće. Za mene nije važno da li ću sada da pobedim ili da li sam pobedio pre tri nedelje. Želim da pobedim u svakoj utakmici. U novembru sam rekao da pritisak postoji i da će tako biti do kraja sezone. Kada igraš za šampionsku titulu moraš to da prihvatiš. Naravno, pod pritiskom je i Mančester siti - rekao je Salah za Skaj.

Liverpul je drugi na tabeli sa 65 bodova, koliko ima i prvoplasirani Mančester siti, ali uz utakmicu više. Liverpul u nedelju igra na Old Trafordu protiv Mančester junajteda i ako izbegne poraz mogao bi da se vrati na prvo mesto na tabeli.

- Za mene, nije dovoljno da uživam u ovoj situaciji. Imamo cilj, imamo san, da osvojimo Premijer ligu. Pre dve godine, kada sam došao u klub rekao sam da je san osvojiti Premijer ligu - naveo je Salah.

Utakmica sa Junajtedom je prva od tri teške za Liverpul u predstojećoj nedelji, pošto slede dueli sa Votfordom i derbi sa Evertonom na Gudisonu.

- Važna nedelja za nas. Kada imaš tri utakmice za nedelju ili 10 dana, moraš da pobediš, pobediš, pobediš, a posle toga imaš vremena za razmišljanje. Čak i kada nismo prvi, znam koliko Junajted želi pobedu protiv Liverpula, a isto je i kod Evertona. To za mene nije važno, mi moramo da radimo sve ono što smo radili u poslednjih nekoliko meseci - naveo je Salah.

#Mohamed Salah

'