AKTUELNO

Fudbalski klub Barselona nije se oglasio povodom povrede svog naljboljeg igrača Lionela Mesija, dok stručni štab Real Madrida ne zna koga da izostavi iz predstojeće utakmice u polufinalu Kupa kralja.

Mesi je povredio desnu nogu u subotu u utakmici protiv Valensije na kojoj je sa dva gola izvukao bod Barseloni (2:2). Tri dana od povrede Barselona nije saopštila da li će argentinski fudbaler biti spreman za utakmicu sa Realom, u sredu od 21 čas na Kamp Nou. Mesi juče nije trenirao sa ekipom.

Oni je prvi strelac lige sa 21 golom u 22 utakmice.

Na prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja Real dolazi u najjačem sastavu, trener Santjago Solari ima na raspolaganju najbolje napadače, Karima Benzemu, Vinisijusa Žuniora i Gareta Bejla. Bejl se oporavio od povrede, zajedno sa Marijanom Dijasom i Markom Asensijom. "Dobra stvar je imati Gareta, Vinisijusa, Marka Asensija, Benzemu... To je rešenje", naveo je on.

Benzema je postigao šest golova u poslednje četiri utakmice, a ukupno je postigao 18 golova, šest više nego cele prošle sezone.

Prva polufinalna utakmica Kupa kralja je prva od tri utakmice koliko će Real i Barselona odigrati za manje od mesec dana.

#Barselona

#FK Real Madrid

'