AKTUELNO

Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek izjavio je danas da se teškog srca oprašta od tog kluba, uz veliku zahvalnost svima.

- Iskren da budem, mnogo mi je teško sastaviti nešto, a da bude adekvatna zahvalnica mojoj porodici i prijateljima koji su bili uz svaki moj korak od početka do kraja vremena provedenog u ZVEZDI, bili i biće uvek! Jako mi je teško i sa teškim srcem moram da se oprostim od Zvezde, da se pozdravim sa svojom drugom porodicom, svojim drugarima, svojom braćom u Zvezdi. Želim da se zahvalim celom stručnom štabu, trenerima, ekonomima, doktoru, fizioterapeutima, svim ljudima koji su radili na MARAKANI da je ulepšaju za Ligu šampiona, svakoj osobi u CRVENOJ ZVEZDI - napisao je Degenek na Instagramu.

- Posebnu zahvalnost dugujem svim svojim srcem najboljim navijačima na svetu, celom stadionu, navijačima Zvezde širom sveta, a posebno severnoj tribini, DELIJAMA! Bez vas Liga šampiona ne bi bila ista, bez vas nijedno gostovanje ne bi bilo lepo! Sa vama je svaki trenutak bio jedinstven od zaustavljanja autobusa na auto-putu do pevanja posle poraza u Parizu i Napoliju. Jako mi je krivo što napuštam ovaj sveti klub, ali znam da sam došao na mala vrata i niko ništa nije očekivao od jednog momka iz Japana. Znam samo da sam svoje srce ostavio na terenu, u svakom duelu, u svakom dodiru lopte i svakoj akciji mojih saigrača - poručio je Degenek i dodao:

- Znam da sam obećao Ligu šampiona kada sam dolazio i ispunio svoje obećanje... Ova generacija uradila je nešto što se čekalo 26 godina, to je nešto što će se prepričavati deci i unucima. Nadam se da će vrata Zvezde uvek biti otvorena za mene i da ću doći na leto i uzeti svoju medalju sa proslave duple krune sa mojom Zvezdom. ZVEZDO hvala ti, najveća si na svetu! - napisao je Miloš Degenek.

Pročitajte još: Miloš Degenek iz Zvezde zvanično prešao u Al Hilalu

#Miloš Degenek

#fudbal

'