AKTUELNO

Vučić je pozvao gradjane ako imaju rešenje za klubove, da ga predlože

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da za sada nema rešenje za privatizaciju fudbalskih i košarkaških klubova u Srbiji i pozvao gradjane ako imaju rešenje i mogu, da pomognu.

"Iz sveg srca želim da se FK Partizan oporavi, .... Ko god hoće neka kupi, ko hoće da uloži svoj novac", rekao je premijer gostujući na TV Prva.

"Kada budete pokazali kako da privatizujemo fudbalski klub Zvezdu ili Partizan, ja ću da vam reći, 'evo, budite premijer'", rekao je Vučić i dodao da je i zato važno da se Telekom privatizuje.

Premijer je podsetio na pisanje medija "Vučić hoće da uzme pare od prodaje Telekoma", i dodao da je dobro što strance nije briga šta ko piše po novinama.

"Evo, sada moramo da restruktuiramo Telekom. Zato nam pomozite, zato sam tražio i da se Lutriju Srbije da strancima", rekao je premijer.

Premijer je na pitanje zašto strancima, a ne domaćim menadžerima, relap da u zemlji imamo najviše menadžera, a malo radnika - bravara i vodoinstalatera.

Zasto se uzjogunuila javnost, pitao je premijer, i dodao pa, zato ako stranci kupe Telekom onda je problem, jer FK i košarkaški klub Crvena zvezda neće lako preživeti, kao ni FK Partizan.

Premijer je dodao da u takvoj situaciji neće lako preživeti ni mnogi mediji, kao ni mnogi drugi.

Autor: A.Otasevic

'