AKTUELNO

Andrea bez dlake na jeziku!

Na porodičnom sastanku Farme 8, prva za reč se javila Andrea Anđelković. Gazdarica Sneža Kušadasi obasipala je Andreu gomilom pitanja, a ona joj je kroz odgovore sasula sve u lce.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Ko se javlja za reč, koji su problemi na farmi, šta tebe muči, šta tebi smeta, i možeš da prokomentarišeš današnju situaciju? -postavila je Sneža pitanja Andrei jer je ona prva ustala da komentariše.

- Naravno, pre svega dobar dan! Naš najveći problem je gazdarica koja svoje funkcije ne ispunjava kako bi trebalo, smatram da naša gazdarica nema nikakav autoritet prema farmerima. Smatram da ne postiji nikakva doza poštovanja prema njoj, koju je ona sama prouzrokovala svojim ponašanjem prema ljudima. Smatram da je neko drugi bio gazda, verovatno bi se kralo, ali u manjoj meri. Što se tiče ove pijace smatram da je bila odlična, ali smatram da se verovatno 90% ne bi pokralo da je Kristijan bio gazda. Sneža daje kilogram i po brašna na dvadeset ljudi - govorila je Andrea, pa otišla po Snežino testo da dokaže farmerima.

- Imamo velikih problema sa tim što Snežana ne zna da podeli zadatke. Nju niko ne sluša zato što se prema ljudima ponaša kako se ponaša, kako seješ tako i žanješ -rekla je Andrea.

Foto: Narodna TV Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: M. Vićović