AKTUELNO

Novi rat!

Iako je jutro bilo dovoljno turbulentno na imanju Farme 8, Aleksandra Jakšić nastavila je sa provokacijama na račun Sneže Kušadasi. Jelena Golubović je takođe učestvovala u razgovoru pa je dodavala uz Aleksandru.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Zamisli da ti propagiraš sedam godina u rijalitiju da su sve ku*rve, kako su sve loše, kako nikad sebi ne bi nešto dozvolla. Došla u rijaliti onaj je peglao gde god je stigao, a znaš šta je najgore što je peglao nju tamo, pa posle peglao Miljanu Kulić - rekla je Aleksandra na račun Snežinog bivšeg dečka.

- Kao da ti znaš koga pegla tvoj bivši muž, možda pegla neku babu od 80 godina -rekla je Sneža.

- Moj muž znaš kakav je frajer, takav muškarac ti nije prišao u životu ni na pet metara -odgovorila je Aleksandra pa je kasnije nastavila svađu i u kontekstu hrane.

- Hoću da sedim i da posmatram ove ljude šta rade i sve što urade imam da komentarišem. Vi ne obraćate pažnju koliko su gladne oči Sneži -dodala je Aleksandra.

- I ja ću sad samo da gledam ko se grabi oko hrane i kakve su im zenice -dodala je Jelena.

- Juče se prva izgurala da stane ispred pasulja, prva je uzela tanjir. Juče za makarone prva je stavila tanjir na sto, mi nismo ni ušli -prepričala je Aleksandra.

Foto: Narodna TV Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: M. Vićović