AKTUELNO

Sneža i Aleksandra se setile dece, rone suze!

Aleksandra Stanišić i Nataša Mićić danas su se osamile u dvorištu imanja Farme 8 kako bi razmenile reči podrške. Naime, njima nedostaju porodice, a posebno deca. Aleksandra je započela priču os svom sinu i prva putila suzu, Nataša je pokušala da je uteši pa je i ona zaplakala zbog svoje dece. U društvo su pozvale i Mariu Al Rawashedeh.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Ja razmišljam i o Sofiji i o Filipu, Filip je stariji i razume, od Sofije se stvarno nikad njsam razdvajala - počela je Nataša.

- Mnogo mi fali moje dete ne mogu da izdržim... Mnogo mi fali moje dete umirem bez njega samo da ga čujem i vidim - rekla je Aleksandra.

- Mislim da me već traže Sofija i Filip, par dana navikli su na mene, ali dugo...Ne znam kako će mama sa njima, oni su navikli na nju - rekla je Nataša.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Zanima me kakav je u školi, da l' je dobar -

- Krenuo je u predškolsko, a tvoj -

- Moj u prvi razred -

- Nisi ti otišla u Austriju, Sloveniju da radiš. On tebe gleda svaki dan, možda mu je čak i zanimljivo. Ti žrtviješ i sebe i još neke ljude, treba da gaziš sve pred sobom ali bez fizičkog nasilja, samo verbalno bato. Daću ti ja tri časa kako nekog verbalno da malteretiraš -

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: M. Vićović