AKTUELNO

Farmeri zarazili zbog mleka!

Nakon Prokine posete Kristijan Golubović je farmerima objasnio kakvi ih izazovi čekaju u toku ove nedelje.

- Prvi zadatak koji će naravno pasti zna se na koga je kokošinjac, tri grede na tri grede, pregrada jedna noćna jedna dnevna varijanta - objašnjavao je Kristijan.

- Drugi zadatak, kuvamo paradajz. Najvažnije u svemu je da skidamo penu, solimo po mišljenju onog ko kuva. Paradajz se kuva u loncima, ne u šerpama. Znate zašto nam je prokisao ajvar - upitao je Kristijan.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Moramo da zapnemo, doći će mraz, ne znate šta su ledena drva, moramo da zapnemo - poručio je Kristijan.

- Pravljenje paradajza se radi ovde, ne u svinjcu. Ovde treba da se kuva saok od paradajza. Molim vas žene koje znaju odmah da se prijave. Molim vas nemoj da kradete paradajz da pravite salatu -

Foto: Narodna TV Printscreen

- Glavna je atletičarka pa će vam reći, dva puta voda, tri puta hrana - rekao je Kristijan aludirajući na Dušicu Topić koja je zadužena za brigu o kravi Ruži. Nakon čega se ubacio Conja, pa je nastala svađa zbog mleka. Naime, Dušica nije dala mleko Conji, već je krenula da mleko podeli osobama koje ga nisu ni probale.

- Tražio sam samo jednu čašicu, se*em ti se u mleko, ne bih ti ga uzeo nikad - vikao je Conja.

- Zašto pre njih, zašto ko si ti - rekla je Dušica. Zašto si došao, merkaš odande, ma ko si prvi da dobiješ? Ni ja neću da uzmem prva - rekla je Dušica, nakon čega je pozvala farmere koji nisu probali mleko da uzmu.

Foto: Narodna TV Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. Vićović