AKTUELNO

Sledi haos?!

Andrea Anđelković sela je sa Ognjenom Ravićem, te je ušla u sukob s dečkom zbog priča koje je čuo od Nikole Despotovića.

- On je pre tri sekunde rekao da je mene svaki dečko prevario, a sada nije, nega se presabere. Njega je više ovo udarilo u glavu jer ne zna gde se nalazi...Ja njega volim, on jeste moj brat, ali ovo nije u redu - rekla je Andrea.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Ja tebe pitam ko laže, ti ili on? Ti nisi prevarila dečka - rekao je Ognjen.

- Ja sam smatrala da je mene on prevario...Na osnovu toga što se on dopisivao sa tom curom s kojom je i dan-danas - rekla je Andrea.

- Glavni problem je što on iznosi priče tako da ti ispadaš bolesno ljubomorna i iznosi priče tako da ispadne da ja odem do vece, na primer, ti me zoveš i kažeš da raskidamo - rekao je Ognjen.

- Ne moramo biti zajedno jer ti misliš... - rekla je Andrea.

- Ja nisam rekao da si ti takva, već da je on tako rekao...Nemoj da hvataš na žrtvu i na patetiku...Što nećeš da priznaš da si ljubomorna? Jesi, vidim da jesi, samo on malo preuveličava - rekao je Ognjen.

Foto: Narodna TV Printscreen

- Ti ako ti nešto ne odgovara ne moraš da budeš sa mnom - rekla je Andrea.

- Ja imam neku prošlost sa svojim bivšim devojkama, dosta njih me je prevarilo, sumnjam na sve i teško mi je da verujem nekom, iskreno ne mogu da verujem da sam ušao tako u vezu sa tobom, ali su to osećanja - rekao je Ognjen.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić