AKTUELNO

Progovorio o svim aktuelnim temama!

Farma 8 počinje za jedan dan na Narodnoj televiziji i već se znaju pojedini učesnici, a mi ih danas dočekujemo u karantinu gde se pripremaju za sutrašnji ulazak na srednjevekovno imanje. Pristigao je i bivši učesnik ''Elite'' Nikola Lakić, koji je spreman da se bori sa svim izazovima, a usput je prokomentarisao sve aktuelne teme u Eliti 8, ali i u svom privatnom životu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Jedva čekam da vidim dame koje su navokle na manikir i pedikir, kako će se kupati u buretu... Video sam da ulaze neke plavuše, videćemo da li će neka plavuša da zauzme mesto Lejdi Di. Coka je na prvom mestu, bitno je da donosim pare kući - poručio je Nikola i dodao:

- Bog joj je podario da se ostvari u ulozi majke, moglo bi da dete bude živo i zdravo. Njoj je Zola obeležio život i mislim da bi to Zolu promenilo. Terzi bih uši iščupao, mislim da se zatalambasao do ušiju, možda ima dela rijaltija, ali to što skriveno radi nikako mi se ne dopada. Sofija je prelakirana i premazana svim bojama, spremna na sve - rekao je Lakić i dodao:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Izgladili smo porodične odnose, super smo, u kontaktu smo. Podržali su me da uđem na Farmu. Coka je rekla da donesem pare kući, ne mogu baš da radim šta hoću, održala mi je bukvicu, neke stvari mi ne priliči jer sam otac - otkriva budući učesnik Farme 8.

Autor: Nikola Žugić