AKTUELNO

Farma 8 počinje za jedan dan na Narodnoj televiziji i već se znaju pojedini učesnici, a evo gde su dosadašnji pobednici ovog rijalitija!

Sutra uveče počinje rijaliti program Farma, osma po redu, i već su poznati neki od učesnika. Jedna od učesnica biće i Jelena Golubović, pored njega će ući Aleksandra Babejić, Boža Džons... Kako se piše, na Farmu, na kojoj će takmičeri živeti bez struje, uzgajati stoku, buditi se u šest, a ići na spavanje u 22 sata, pojaviće se Kristijan Golubović, sa specijanom ulogom.

Foto: Pink.rs

Od prve "Farme" prošlo je 12 godina. I dok su neki od učešća u ovom šou programu napravili novu profesiju i postali rijaliti igrači, drugi su popularnost iskoristili na drugi način.

U drugoj sezoni trijumfovao je poznati pevač Miloš Bojanić. Folker veruje da je narod glasao za njega jer je bio žrtva pojedinih, dok pojedinci smatraju da je to dobro odglumio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi su me napadali, i to samo zato što sam bio dete sa sela i znao sve da radim - rekao je Bojanić, koji se pojavio i u „Zadruzi 3", ali je posle mesec dana napustio rijaliti żbog puta u Ameriku. Već neko vreme se posvetio "građevini". Pošto nije bilo posla zbog pandemije korone virusa, odlučio je da renovira kuću na Crnogorskom primorju i počne da se ozbiljnije bavi turizmom.

Na jesen iste godine emitovana je „Farma 3". Pevačica Katarina Živković osvojila je simpatije gledalaca, posebno zbog romanse sa Banetom Jankovićem. 

- Pre Farme sam imala baš malo posla. Saša Popović me je ubedio da uđem u rijaliti kako mi karijera ne bi propala", pričala je Kaća, koja je pobedu unovčila tako što je postala jedna od najtraženijih pevačica i po nastupu je pre korone zarađivala i do 4.000 evra. Katarina je danas u srećnoj vezi koju krije daleko od očiju javnosti i dobila je sina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kontroverzna rediteljka Jelena Golubović jedna je od retkih koja može da se pohvali „duplom krunom". Ona je uzela po 50.000 evra u „Farmi 5" i u poslednjoj, sedmoj sezoni. Na imanju u Lisoviću pronašla je i ljubav Čupa Kalača, ali ta veza nije opstala u spoljnom svetu. Ona se oprobala i u drugim rijalitijima, a poslednjih godina je nema u javnosti koliko je publika bila navikla na nju.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Pirovu pobedu odnela je Stanija Dobrojević, koja je trijumfovala u "Farmi 6". Ostala je upamćena po bliskom odnosu sa Kristijom Golubovićem, koji joj je posle rijalitija tražio polovinu nagrade! Kako bi kupila svoj mir, platila mu je 12.000 evra. lako je novac izgubila, dobila je skoro milion pratilaca na Instagramu i veliku popularnost. Posle toga se neko vreme sklonila iz Srbije, a na rijaliti scenu se vratila u „Zadruzi 2", gde je našla ljubav. Bila je u dugogodišnjoj ljubavi sa Markom Markovićem, s kojim planira brak i decu, ali su se ipak rastali. Nedavno je bila u žiži javnosti zbog veridbe sa Asminom Dudržićem.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Autor: M. K.