AKTUELNO

Zagrebački turbo-pank-folk bend "Brkovi"je sinoć u Hali sportova "Ranko Žeravica" održao svoj jubilarni 10. beogradski koncert i oduševio više od 3.500 fanova.

Koncert je počeo žestokom pank svirkom bugarskog benda "Kontrol" koji je odlično zagrejao atmosferu, a potom je hiljade fanova nestrpljivo dozivalo "Brkove" da izađu na binu.

Foto: live production

Naravno, Šemso 69 ih je pozdravio u svom stilu i počeo Halu sportova da puni "Hormonom sreće".

Posle ovog najnovijeg hita sa poslednjeg istoimenog albuma nizali su se i drugi novi i stari hitovi, a publika je sve vreme pevala zajedno sa bendom. "Sudbina", "Mazda", "Priča se po gradu", "Odlazim“, "Momačko veče“, "Švaler“, "Balkan star“, "Nisam ja za tebe“, "Cveće“, "Znanac“, samo su neke od 30 pesama koliko su "Brkovi“ zajedno sa publikom pevali više od dva ipo sata.

Foto: live production

Za svaku pesmu Šemso je imao posebnu priču, što je publika ispratila gromoglasnim smehom i aplauzima.

Foto: live production

"Brkovi“ su koncert posvetili pokojnom Sinanu Sakiću, tako da je po Šemsinoj želji puštena njegova omiljena pesma "Zlatne godine“.

Foto: live production

Potom su na binu izašli i specijalni gosti koncerta članovi grupe "Kal“ violinista Bojan Vasić i harmonikaš Rade Arsenović, koji su odličnim muziciranjem atmosferu doveli do usijanja, pa su prema bini počeli da lete brushalteri i majice.

Šemso je nekoliko puta sišao među publiku, da bi se u jednom trenutku popeo na ruke brojnih fanova koji su ga prenosili iz ruke u ruku, dok je on sve vreme pevao.

Foto: live production

Iako su priredili dva ipo sata izvanredne i žestoke svirke, publika je veoma bučno reagovala da se bend vrati na bis, kada su otpevali još tri pesme, a koncert su završili kao što su i počeli – "Hormonom sreće".

Foto: live production

Osim pesmom, bend je fanove usrećio i limenkama piva koje su na kraju koncerta bacali u publiku.

#Brkovi

#koncert

'