AKTUELNO

Od bivše je samo stigla poruka da je rodila teško bolesnu devojčicu, njegovu ćerku...

Samanta Vajls (33) uverila je svog bivšeg dečka Davida da je rodila njegovo dete kako bi izvukla novac od njega, a da bi definitivno uspela u svojoj nameri, rekla mu je da je dete teško bolesno.

Njih dvoje su se upoznali preko interneta i počeli su da žive zajedno 2015. godine. Nedugo potom Samanta je rekla da je trudna, ali kako je konzumirala drogu, David je strahovao da će njeno ponašanje i stil života izazvati spontani pobačaj. To je dovelo do brojnih svađa i sukoba, a na kraju i raskida.

Posle nekoliko meseci, Samanta se javila bivšem i rekla mu da se porodila. Ona je rekla da je beba rođena sa veoma malo težinom i da nije dobro. Tada ga je uništila porukom da se novorođenče nalazi u inkubatoru i da se 'spremi na ono najgore'.

On je pokušao da uplati novac u bolnicu, ali su mu oni rekli da takva beba ne postoji. Misleći da je posredi greška, David i njegova porodica poslali su Samanti više od 1.000 evra za odeću za devojčicu!

Iako je David tražio da vidi ćerkicu, Samanta, koja inače radi kao negovateljica za starije ljude s psihičkim problemima, govorila da ne sme da posećuje bebu dok je u bolnici.

Prevara je otkrivena kada je David unajmio advokata da mu omogući pristup njegovoj bolesnoj ćerkici. Odmah je podneo tužbu protiv bivše, a tokom suđenja saznalo se o svim detaljima prevare.

- U početku je David slao 30 funti nedeljno, potom 50, a onda i 70. Sve vreme ga je ucenjivala da neće videti dete ako joj ne šalje novac... Tek kada se obratio advokatu shvatio je da je prevaren - rekao je tužilac.

Samanta je na sudu priznala da je počinila prevaru i osuđena je na osam meseci uslovne zatvorske kazne.

#Beba

#Prevara

'