AKTUELNO

Rok bend “ProFunny” (Profani), koji su osnovali direktor i nastavnici OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda, je sinoć održao 11. put zaredom koncert u svečanoj sali škole.

Uprkos lošem vremenu na koncert je došlo više od 500 učenika sa roditeljima, a bilo je i ljudi iz okolnih zgrada i blokova, jer su vrata škole bila otvorena za sve. Posebnu pažnju i oduševljenje dece izazvala je Dragana Mićalović, koja je došla da podrži koncert i druži se sa decom. Učenici škole su Draganu izabrali za omiljenu glumicu.

Foto: Promo

Koncert je započeo svirkom najmlađeg srpskog benda The Pijamas, koji je izvodio popularne svetske hitove, da bi potom na binu izašli “ProFunny” koje predvodi direktor OŠ “Radoje Domanović” Goran Šobotović. Posle nekoliko kultnih rok hitova Električnog Orgazma, Discipline kičme, Riblje Čorbe, koje su odsvirali “Profani” na scenu su stupili iskusni muzičari benda “357”, koji su dodatno podgrejali atmosferu svirajući svoje najveće hitove.

Foto: Promo

Koncert je dostigao vrhunac kada su se “Profanima” na sceni pridružili braća Dragi i Žika Jelić iz YU grupe, te su svi zajedno izveli njihove legendarne hitove Od zlata jabuka, Mornar, Čudna šuma i Crni leptir. Do kraja koncerta “Profani” su nastavili zajedno sa publikom da pevaju pesme Bajage, Filma, EKV-a, Revolvera, a za kraj je cela sala pevala himnu škole Nema povlačenja, nema predaje.

Foto: Promo

Nastavnici, roditelji i učenici OŠ “Radoje Domanović” su na najlepši način proslavili uspešan završetak školske godine i početak raspusta.

#koncert

#škola

'